Winkelwagen

cart
0

Kies uw doek, maak een online offerte

A-merken voor groothandelsprijzen

BREEDTE
UITVAL
HOOGTE
BREEDTE
VOLANT
  • GOLVEND 1
  • GOLVEND 2
  • GOLVEND 4
  • KASTEEL
  • RECHT
  • ZONDER VOLANT
HOOGTE
Prijs is inclusief BTW: Voor u op maat geproduceerd en afhankelijk van merk en type tot 10 jaar garantie!
Coche
Coche Inclusief volant. Kleur en model naar keuze
Coche Inclusief pezen of andere type bevestiging
Coche Inclusief bezorging (binnen de EU)
4- NOMBRE de toiles identiques à fabriquer :
 
Foto’s van onze klanten

  Andere doeksoorten  

Doek voor terras overkapping

Doek voor val-arm scherm

Doek voor tuin overkapping

Doek voor uitval scherm

Volant los

Accessoires voor zonneschermdoek

Bestel gratis doek stalen

DICKSON

In Europa komt men doeken van het merk DICKSON het vaakst tegen in diverse soorten zonwering producten.

Deze doeken wordenmet veel zorg in Frankrijk geproduceerd door het bedrijf DICKSON CONSTANT en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in buitenzonwering. Het eindproduct is kwalitatief zeer hoogstaand.

Ze zijn gegarandeerd voor 10 jaar,wat laat zien dat het om doek van uitstekende kwaliteit gaat. Dit merk doek is door de hoge treksterkte goed in staat de mechanische belasting van een zonweringsysteem jarenlang te ondergaan zonder te scheuren. Kortom; moderne acryl doeken die grote belastingen aan kunnen.

Doeken van DICKSON zijn 100% Acryl. Ze zijn gemaakt van “door en door geverfd” acryl garen. Dit is de garantie voor het behoud van de kleur(en)voor een lange tijd. UV-stralen worden gestopt waardoor het kleurbehoud een feit is.

Ook worden de doeken voorzien van een anti schimmel coating en behandeld voor het afstoten van vuil en water.

“Of het nu gaat om een knik-arm scherm, een uitval scherm, een mono blok scherm, een semi-cassette scherm, een cassette scherm, horizontaal of verticaalbespannen, een balkon afscherming, een markies, een windscherm, een projectie scherm, een dubbelzijdige of enkelzijdige pergola (terras overkapping) of een zonnezeil of -luifel is en of deze nu manueel of elektrisch bediend wordt…….”

……bovenstaande opmerkingen komen van het bedrijf SOMFY, één van de grootsteproducenten van onder andere motorisatie voor zonweringen maar ook van elektrische deur-openers en draadloze alarmsystemen, waarmee ze het gebruik van DICKSON aanraden.

Acryl doeken zijn ook zeer geschikt om te gebruiken in pergola’s (vrij staande overkappingen), als zwevend schaduw doek (zonnezeil) en tal van andere mogelijkheden. Ze zijn daarentegen niet geschikt voor gebruik binnenshuis omdat ze veel te dik zijn.

De meest gevraagde kleuren/referenties zijn: hardelot, blauw wit, dubonnet, charcoal, sunbeam, ecru, hesperide, chardon, aquamarijn, zaragoza, woodstock, vermiljoen, en gestreept in alle kleuren.

Mening van de professional:

Met bijna 300 kleuren is er een DICKSON doek voor ieder terras of woning. De meest veeleisende onder u gaan natuurlijk naar het merk SATTLER, in het bijzonder naar de collectie “ElementsReflect®” Bij DICKSON is dit het type “Symphony”Dikkere stof met hoogste thermische efficiëntie. Kies een kleur die voor u het mooiste licht door laat onder uw scherm en kies er de juiste accessores bij.

SATTLER

Dit is de high-end.

Deze doeken worden met hoge precisie vervaardigd in Oostenrijk en zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de buitenlucht zoals in een (semi-) cassette scherm.

Ze zijn 5 jaar gegarandeerd.

De doeken zijn 100% Acryl en zijn gemaakt van een door en door gekleurd acryl draad wat de garantie is voor lang behoud van kleuren in de loop van de tijd.

SATTLER doekenzijn voorzien van een anti schimmel coating en behandeld voor het afstoten van vuil en water.

Mening van de professional:

Zelfs andere fabrikanten zijn anoniem van mening dat dit de beste stoffen voor buitengebruik zijn. Het verschil zit hem in de selectie van het gebruikte acryl garen in combinatie met een minimum tolerantie voor de 17 kilometer draad. Aandacht voor het onberispelijke weven en strenge selectie maakt het verschil met andere fabrikanten.

Volgens ons, en volgens technische tests, is de REFLECT collectie het neusje van de zalm qua bescherming tegen de zon. Dit komt door de verwerking van minuscule stukjes aluminium in het doek. De verzegeling doorstaat met glans een1000mm “Schmerber vloeistof kolom” test. Het thermisch comfort is ongeëvenaard doordat een groot deel van de zonnestraling wordt weerspiegeld, waardoor het doorlaten van schadelijke straling tot een minimum beperkt wordt.

TIBELLY

Doeken van TIBELLY

worden op meerdere plaatsen geproduceerd. Deze doeken zijn specifiek ontworpen voor gebruik in de buitenlucht zoals in een (semi-) cassette scherm. Ze zijn 5 jaar gegarandeerd. De doeken zijn 100% Acryl en zijn gemaakt van een door en door gekleurd acryl draad wat de garantie is voor lang behoud van kleuren in de loop van de tijd.

TIBELLY doeken zijn behandeld voor het afstoten van vuil en water.

Mening van de professional:

Doeken van het Nederlandse kwaliteitsmerk TIBELLY worden ook voornamelijk in Nederland verkocht. Niet in de laatste plaats omdat de collectie is afgestemd op de smaak van de Nederlandse consument. Echter hierdoor is het aantal kleuren en dessins waaruit u kunt kiezen relatief beperkt en kunt u ook niet kiezen uit meerdere (lees: zwaardere of vlamvertragende) doek typen.

Een groot deel van de collectie komt van de Franse producent DICKSON CONSTANT waardoor u veel van de kleuren en dessins van TIBELLY tegen komt in de veel uitgebreidere DICKSON SOLAR FABRICS collectie die, hoewel kwalitatief gelijkwaardig, goedkoperdoor ons wordt aangeboden.

SAULEDA

Doeken van SAULEDA worden in Spanje geproduceerd.

Deze doeken zijn specifiek ontworpen voor gebruik in de buitenlucht zoals in een (semi-) cassette scherm.

Ze zijn 10 jaar gegarandeerd.

De doeken zijn 100% Acryl en zijn gemaakt van een door en door gekleurd acryl draad wat de garantie is voor lang behoud van kleuren in de loop van de tijd.

SAULEDA doeken hebben een antischimmel behandeling ondergaan en zijn geïmpregneerd voor het afstoten van vuil en water.

Mening van de professional:

De doeken van SAULEDA zijn vergelijkbaar met die van DICKSON. Vaak een fractie goedkoper voor min of meer dezelfde thermische prestaties

LATIM

Wij voeren ook het merk LATIM, een merk dat we met enige regelmaat tegenkomen bij gebouwen met een VVE (Vereniging Van Eigenaren). Dit merk doek wordt vaak gebruikt bij oplevering van een (nieuw) gebouw. Indien u de juiste referentie zoekt voor het vervangen van één of meerdere zonweringen kunt u ons bereiken via telefoonnummer (+31) (0)20 220 2140. Ook wanneer u vragen heeft over het bevestigen van het doek in uw zonweringsysteem mag u ons bellen.

Ons advies als zonwering professionals:

Wanneer de mogelijkheid daar is stap dan over naar doeken van het merk DICKSON. Meer keuze in kwaliteiten en kleuren, makkelijker te verkrijgen en aanzienlijk minder duur.

SUNBRELLA

Doeken van het merk SUNBRELLA komen uit de Verenigde Staten en worden geleverd door GLEN RAVEN.Dit is de moedermaatschappij van zowel SUNBRELLA als DICKSON. De doeken zijn dan ook volledig identiek.

Ons advies als zonwering professionals:

Wanneer de mogelijkheid daar is stap dan over naar doeken van het merk DICKSON. Meer keuze in kwaliteiten en kleuren, makkelijker te verkrijgen en aanzienlijk minder duur.

TECHNISCHE WEEFSELS

Soltis of Sunworker technische weefsels zijn goed te gebruiken voor (professionele/horeca) terras afscheidingen en zonweringsystemen. Ze bieden een uitstekende bescherming. U komt ze meestal tegen in pergola’s (enkel- of dubbelzijdige overkappingen), balkon-/windafscherming of als “los hangend” schaduwdoek.

Het productieproces van de technische stof 'Soltis' wijkt fundamenteel af van wat gebruikelijk is. Dit is door de coating van pvc aan beide zijden die zich onderscheidt van de acryl stoffen waardoor de prijs veel hoger is dan acryldoeken met gelijke prestaties.

Advies van de professional:

Wanneer een deel van een overkapping vervangen moet worden, wordt meestal de keuze gemaakt voor een gelijke, duurdere, technische stof. In andere situaties wordt gekozen voor meestal gekozen voor, goedkoper, acryl doek. Technische, minder dikke, acryl doeken zijn perfect voor balkon-/windafscherming of een roll-up zonnescherm. In het laatste geval past dit type doeken veel beter in de eventuele cassette.


SATTLER
LATIM
DICKSON OPERA
DICKSON SOLAR FABRICS
DICKSON SOLAR MAX FABRICS
SAULEDA MASACRYL
SAULEDA SOLRAIN
SAULEDA Top-FR
PARA Tempotest
PARA TempotestStar
CITEL
TIBELLY
COMMERCIAL 95
SOLTIS 86
SOLTIS 92
GIOVARNADI - IRISUN
DICKSON - SUNWORKER