DOEK en CO steunt het DELAINE FONDS

Published on: mei 24 2017 by admin

Kinderen die tussen de wal en het schip (dreigen te) vallen of die door omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen gaan ons, als familiebedrijf, erg aan het hart.

Door bij ons te kopen steunt u indirect het Delaine Fonds!!

Het Delaine Fonds ontwikkelt initiatieven die bijdragen aan de vitaliteit van uithuisgeplaatste kinderen en jongeren en de gezinsvormen waarin zij wonen. Dus ondersteunt gezinshuizen en gastouder gezinnen op allerlei manieren; onder andere financieel.

Doek en Co ondersteunt het Delaine Fonds als volgt: wij storten €0,10 cent per door ons in Nederland verkochte vierkante meter zonwering doek!!

Ook kan de steeds groter wordende groep gezinshuizen en gastoudergezinnen tegen speciale condities bij ons kopen zodat er des te meer geld over blijft voor hetgeen het meest van belang is, te weten het welzijn en de toekomst van steeds meer kinderen die door de ontwikkelingen in de samenleving in de problemen zijn gekomen. Dit soort zakelijke initiatieven worden voor het Delaine Fonds opgezocht en uitgewerkt door FRESH YELLOW. Steeds meer bedrijven, waaronder ABN-AMRO en de RABOBANK worden partner van Fresh Yellow en helpen daarmee alle aangesloten gezinshuizen en gastoudergezinnen de best mogelijke omgeving te creëren voor de kinderen/jongeren die zij opvangen.

DUS: behalve het goede gevoel van de beste prijs te hebben betaald voor het nieuwe doek op uw zonwering steunt u indirect ook nog eens een heel goed doel.

We danken u hartelijk voor het vertrouwen in DOEK EN CO en namens het DELAINE FONDS dank voor uw bestelling….

DOEK EN CO.NL…….wij verdienen UW vertrouwen ook wel….

Meer info: http://www.delainefonds.com/ en/of  https://www.freshyellow.nl/

LOGO-DOEKENCO +Delaine+naamloos

Filed under: Non classé
Tags: , , , , ,

Leave a Reply

*

*