SNELMONTAGE STRIP OF -PEES

Published on: feb 14 2019 by admin

SMP

 SNELMONTAGE STRIP OF -PEES

Speciaal voor klanten met een “vol-cassette” systeem of wanneer u de rolbuis van het systeem niet vanaf de zijkant benaderen kunt, bieden wij de mogelijkheid uw doek uit te laten rusten met een z.g.n. snelmontage strip.

Hou er bij bestelling van deze pees wel rekening mee dat u ongeveer twee slagen extra stof besteld voor om de rolbuis. 1 slag is ongeveer 20 centimeter dus: gemeten uitval + 40 centimeter

Tevens dient u aan te geven hoe de stof het systeem in gaat; (A)over de buis of (B)onder de buis door

AB

In tegenstelling tot de traditionele manier waarbij de pees in de zoom horizontaal, van links of rechts, in de betreffende opening van de buis geschoven wordt levert dit revolutionaire systeem een significante tijdwinst op bij de- en her-montage.

Wanneer u uw nieuwe doek hiermee door ons uit wilt laten rusten dan kan dat natuurlijk. Let wel op dat de rol boven voorzien moet zijn van een sleuf met een binnendiameter van tussen de 8 en 10 millimeter. Dit is overigens bij de meeste systemen het geval.

HOE WERKT HET?

U verwijdert het oude zonwering doek uit uw systeem. Daarna neemt u uw nieuwe zonwering doek uit de verpakking en schuift de onderzijde van het doek in de uitval balk.

Op de foto ziet u de een beetje typisch vormgegeven kunststof pees. Deze moet met enige kracht, vanaf de voorzijde, in de betreffende bevestigingssleuf van de rol boven gedrukt worden.

Als u zich er van overtuigd heeft dat de boven- en onderzijde in één lijn liggen draait u het systeem voorzichtig in tot het doek op spanning is. Wanneer u een elektrisch systeem heeft is dit het moment om de uitval in te stellen. Daarna draait u doek helemaal op tot het systeem goed gesloten is. Herhaal dit een aantal malen om de afstelling van uw systeem helemaal te optimaliseren.

Mocht u verdere informatie willen hebben dan kunt u natuurlijk met ons contact opnemen. Handiger/sneller is om op YouTube te kijken en één van de vele instructiefilmpjes op te zoeken.

Filed under: Non classé, ZONNESCHERM DOEK
Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

*

*